Centrul functioneaza incepand cu 1993, avand o experienta de 25 ani si care constituie un brand pe piata locala si argesana a serviciilor de sanatate.

Anual apeleaza la serviciile noastre un numar de aproximativ 25.000 de pacienti.

Adresa centrului medical SC Parga Sat SRL este in str. Republicii, nr.7, Campulung, jud. Arges

Unitatea are ROI, Regulament de functionare, proceduri de lucru, sistem de management riscuri, fiind acreditata cu SR EN ISO 15189: 2013 si certificata SR EN ISO 9001, SR EN ISO 14001, certificate de agreere ale Ministerului Transporturilor pentru examene medicale si psihologice pentru personalul cu functii in siguranta transporturilor.

SC Parga Sat SRL mai detine in propritate 4 cabinete si dependinte in suprafata de aprox. 60 mp in cadrul ambulatoriului de specialitate unde se desfasoara activitati de tratamente ozonoterapie si consultatii specialitati clinice.

Personal : 17 medici, 15 asistenti medicali, 1 ingrijitor, 2 personal administrativ

SC Parga Sat SRL mai detine in baza unui contract de concesiune pe 30 ani o cladire in suprafatan utila de 160 mp si teren 400 mp in comuna Dragoslavele (ruta Campulung-Brasov) unde este un punct de lucru (recoltare analize si consultatii specialitati clinice)

Centrul este in contract cu CAS Arges pentru medicina primara – medicina de familie si investigatii paraclinice analize de laborator si cu casa OPSNAJ pentru specialitati clinice si

investigatii paraclinice analize de laborator.

SC Parga Sat este furnizor de servicii medicale pe baza de contract, pentru abonatii retelelor: Regina Maria, Medlife, Polisano, Signal Iduna.

Deservim cu servicii complete de medicina muncii contractate cu peste 200 de societati comerciale.

Galerie foto